Digiajan arkea ja unelmia

Maanantain avaukseksi selasin läpi tulevat digiajan arkiviikot kalenteristani. ITK on oikeasti ihan kohta, ja toimeen on tartuttava. Tämän tekevät helpoksi aktiiviset, innostuneet ihmiset, jotka myös sunnuntaisin virittelevät toimintaa. Kiitos siitä!

Jännityksellä odotan itse tapahtumaa, vaikka vielä on paljon tekemistä matkan varrella. Tekniset valmistelut ovat hyvässä vauhdissa, ja ne ovat osoittautuneet siksi haasteellisiksi, että ihan käy sormet syyhyämään. Ongelmaratkaisu on aina niin paljon lystikkäämpää porukassa! Mutta ehkä emme kuitenkaan tänä vuonna rakenna vielä valo-ja äänijärjestelmää sentään pyörille :).

Sometun jäsenmäärää on taas moninkertaistunut viime vuoden ITK:sta ja siksi onkin mainiota päästä isoon saliin. Ehkä kaikki mahtuvat tänä vuonna sentään sisään, vaikka tuoleja onkin jälleen rajattu määrä. Etäpisteenä trackiäkin palvelee Matkatoimisto SoMe, jonka virkailijarekrytointi jatkuu wikissä. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, lähtötasokokeita ei ole, ja palkkioksi osallistumisesta opit varmasti taas uutta yhteisöllisestä tekemisestä ja tekniikasta.

Blogi on luonteva kanava tuottaa tarinoita, jotka ovat yksi teema ITK:n kokonaisuuksissa ja niitä myös sometulaisvoimin kartoitetaan kiivaasti. Olisi hauska tietaa montako blogia yksi konferenssi saa herätettyä henkiin? Ja kuinka monen blogissa tarinointi jatkuu ITK:n innostamana?

Yksi tarina matkasta kohti ITK:ta löytyy Digitarinasta. Tervetuloa matkalle mukaan!
Share/Save/Bookmark

1 kommenttia: (+add yours?)

Sanna Brauer kirjoitti...

Lisäsin tänne jakopainikkeet - tarinat kiertyvät ja kaartuvat kanavilla paljon paremmin, kun jakaminen on helppoa! Näin teemme yhteistä tarinaa!

Lähetä kommentti