Iso pyörä vetämään

Viime viikolla Doodlella kyseltiin, ketkä ja milloin pääsisivät ensi viikolla verkkoon suunnittelupalaveriin. Tänään sitten silmäilyn tuloksena oli valinta, että pidetään kaksi sessiota:

Maanantaina 15.3. klo 16-18 Skype-tapaamisella täydennämme miellekarttaan kaikkea mahdollista hoidettavaa, muistettavaa ja organisoitavaa http://www.mindmeister.com/44489286/sometu-itk-10 Miellekarttaa voi kuka tahansa muokata kirjautumalla MindMeisteriin (jos ilmaistilin karttakiintiö on täynnä, joudut ensin raivaamaan jonkun vanhan pois tieltä). Skype-tapaamista vetää Anne Rongas (annerongas). Ilmoita Skype-tunnuksesi gmail: rongas.anne, jos pääset sessioon. Ennakkoilmoittautuneet saavat erikseen sähköpostia. Kaikki talkoolaiset ovat tervetulleita.

Tiistaina 16.3. klo 15-17 ACP-verkkokokous edellisen miellekarttatyön pohjalta suunnitellaan projekti ja laitetaan hommat rullaamaan. Tapaamista vetää Ville Venäläinen ja sisään pääsee osoitteessa http://connect.humac.fi/sometu

Päätös kävi niin, että minä ensin vertailin, ketä saataisiin mukaan ja mahdollisimman kattavasti. Millään ei saatu kaikkia edes kahteen sessioon, mutta näitä tulee vielä. Päädyin siihen, että kun jäsenneltävää on tosi paljon, kaksi sessiota ei ole paha. Skype + MindMeister on ollut hyvä, joten se toisena vaihtehtona. Lyhyesti juteltiin Villen kanssa puhelimitse (pyhätyö hyi) ja sovittiin, että hän vetää ACP:n tiistaina, minä Skype-MindMeisterin huomenna ja koska olen valvomassa yo-kokeita, se myöhempi eniten osanottajia kerännyt.

Samalla päivitelimme urakkaa ja ihastelimme ammattilaisia, jotka jo täyttä häkää trikonometrisia funktioita apunaan laskeskelevat äänirakennelmia ja muuta. Kalamaljan rakentaminen suureen saliin, jota välillä myös suljetaan pienempiin osiin ja joka on pitkulvainen, on ihan jännä haaste. Mainittiin puolin ja toisin, että pitää raportoida, mietin wikiä ja Ville ehdotti blogia, koska blogi luontaisesti tuottaa kronologisen tarinan. Valittiin Blogger-blogi tämän helppouden vuoksi. Toivottavasti mahdollisimman moni talkoolainen tulee kirjoittamaan.

Niinpä perustin blogin, säädin alustavasti asetuksia ja ulkonäköä, uitin läpi FeedBurnerin, lisäsin Google Analyticsin ja lähetin pari ensimmäistä kutsua. Viritin Twitterfeedin Sometun Twitteriin. Kalenteri pitäisi vielä tehdä tuohon kupeeseen, mutta nyt muut deadlinet painavat päälle. Tule mukaan!

Ja tältä näytti edellä mainittu Doodle-äänestys:


Share/Save/Bookmark

0 kommenttia: (+add yours?)

Lähetä kommentti