iPad-arvonta

Sometun ITK-teemaseminaareihin osallistuvien kesken arvotaan Ilona IT:n lahjoittama iPad! Tämän houkuttelevan uutuuden kanssa joutuu tosin toimitussyistä odottamaan jonkin aikaa. (Ilona IT:llä on muuten fanisivut Facebookissa.)

Teemaseminaarit ovat osa AVO-hankkeen toimintoja ja kuten hankkeissa tapaa olla, tapahtumiin osallistujien nimilistoja kerätään. Koska teemaseminaarit ovat niin tostaina kuin perjantainakin täynnä toimintaa, ei nimilistojen kierrättäminen oikein sovi kuvaan. Niinpä osanottonsa voi käydä kuittaamassa alimman kerroksen avointen sisältöjen torilla, matkatoimisto Somessa. Lisävaivan vuoksi houkuttimeksi etsittiin jotain sopivaa.

Näin olet mukana arvonnassa: Osallistu haluamaasi osioon Sometun teemaseminaareissa. Siellä jaetaan osallistujakuponkeja, joihin täytät tarpeelliset tiedot. Palautat kupongin matkatoimisto Someen. Kaikkien osallistuneiden tiedot viedään taulukkoon, jossa jokaista henkilöä vastaa numero. Arvonta suoritetaan numeroilla. Yksi henkilö voi osallistua yhden kerran arvontaan.


Share/Save/Bookmark

2 kommenttia: (+add yours?)

Risto kirjoitti...

Ja arvonnan voittaja oli
Hannele Ritola

Suunnattoman suuret onnittelut!

Ilona IT Oy toimittaa palkinnon voittajalle heti, kun se tulee Suomeen myyntiin.
Tarkkaa myynnin aloituspäivämäärää ei ole vielä tiedossa, mutta arvioidaan loppukesää.

Risto Korhonen, Ilona IT Oy
risto@ilonait.fi

Risto kirjoitti...

iPadien myynti ei ole vieläkään selvinnyt Suomessa, mutta toivottavasti Hanna malttaa vielä odottaa..

Risto Ilona

Lähetä kommentti